неділю, 29 листопада 2009 р.

Футбольний вечір



Сьогодні з 18-00 до 22-00 сиджу перед ТВ і дивлюсь на смакоту. Я думаю воно таке і буде. Перше Арсенал-Челсі, потім з 20-00 Барса-Реал. Я за Арсенал і за Барсу, а ви хто за кого?

Буду дивитися тут: Public Sport 3+ (Pol) [450 kb/s] класний канал, класний коментар (це першие матч), а другий натому ж каналі, по цьому лінку. Російські можливо з`являться пізніше. Хто хоче на інших мовах - пишіть.

День народження Андрюхи

Хочу привітати Андрюху з Днем народження. Щастя, здоров`я, успіхів у житті, радості від доні, любові від жінки і: синочка, дерево і будинок. Тобто здійснення всіх мрій.


пʼятницю, 27 листопада 2009 р.

win 7


Вчора на роботі пробував поставити на ноут Win 7. Вийшло. Просто бомба. Мене поперло. Дуже класно. По графіці, по новизні, по швидкодії. НУ дуже класно. Думав собі зразу на домашній поставити, але... Шкода, що ще не всі програми підтримують цу ОС, а мені трбеа драйвера до Dell`ки (плеєра) і Sound Forge хоч якийсь, а навіть 9,0 версія ше не ставиться. Шкода, "будм ждать"... А хотілось би. Навіть Alcohol 120 під неї є (а без нього же ж нікуди).

середу, 25 листопада 2009 р.

Arivederchi Europe

А що? Може хто думає, що Динамо в Барси виграє, а може ще з рахунком 3-0, щоб напевне? Напевне вийти з групи в плей-офф? І не треба Станіславського, щоб сказати:"Не вірю". А шкода. Можливості були, щоби пройти. Але з 5 можливостей нападнику треба хоч одну використовувати (Ярмоленко), Інтеру не треба давати за 5 хвилин 2 голи забити, в Барселоні не тільки відбиватися,але і вперед бігати хоч в гості. Ну, напевне до наступного року. Хоча... Надія вмирає після віри і любові... :)

вівторок, 24 листопада 2009 р.

Рубін - Динамо К


Ну що? Вирішальний матч. Хто кого, той і в дамках. Думаю буде цікаво. І ті, і другі мають хороший психологічний заряд, а кому він допоможе - "будем посмотреть".

Текстова трансляція - тут.
Відеотрансляція на "сопці"- тут.
Я люблю дивитись по польському каналу. Люблю як поляки коментують.
А сам то на певно по УТ-1. з нашими коментаторами... :(
Ну, удачі нам, йдем Казань брати.

Свати


Почав дивитися з дружиною "Сватів". Прикольна кіношка, навіть серіальчик. Раджу глянути. Все таки чується рука "Кварталу". Йду дивитися далі.
Хто хоче глянути - все є тут.

Лишився з манюньчиком вдома сам. Ну, Боже помагай. В нас десь 2 години. Головне, щоб не захотів їсти, а ще ліпше щоб заснув після забав. Ну всьо, з Богом :)

неділю, 22 листопада 2009 р.

от так ремонтують наші дороги


я колись таке бачив в Черкасах, а тепері в себе в місті... Жах...

перші слова нашої дитини :)


Так, аякже, я вже давно розмовляю, просто вони мене не розуміють. Ну і нехай. Тоді ще трошки і я по їхньому заговорю. Ото буде! Я навіть знаю головне слово:"Чому?" :)))