середу, 30 грудня 2009 р.

Корпоративчик в "New-York street pizza"

Ну, святкування Нового року - то святе, особливо з робочим колективом. Цього року вирішили скромніше - в піццерії. Ну і нормально погуляли. Результат - на фото.

суботу, 19 грудня 2009 р.

Вітаю всіх зі святом Св. Миколая!


Хай Миколай у вишиванці розбудить подарунком вранці
І принесе у Вашу хату добробут, радості багато.
Розбудить приспані надії, зернятко щастя хай посіє.
Зігріє гумором, любов'ю, і принесе Тобі здоровя!!!

І хто що дістав?

середу, 16 грудня 2009 р.

зима!!!!!













Зимонька-зима. Хто знає перевал на Східницю той впізнав. Не судіть за якість фоток: роблено з телефона через скло машини.

понеділок, 14 грудня 2009 р.

анекдот

- В честь 200 летия Гоголя Виктор Янукович возложил цветы к памятнику писателя и заявил:
- Мне нравится Гоголь.
Это мой любимый поисковик в интернете.

взяте з durdom.in.ua

суботу, 12 грудня 2009 р.

зима прийшла













нині випав перший сніг, з чим вас і вітаю. І температура до нуля опустилась. Зима, а як ви думали...

пʼятницю, 11 грудня 2009 р.

четвер, 10 грудня 2009 р.

прощавай...


прощавай, наш найдорожчий... не до побачення, не до зустрічі, не до завтра... ні, цього вже не буде. не буде, - давай, до завтра... не буде дзвінків по телефону, не буде тостів-привітань на Різдво, на Паску в чолі родинного столу... не буде запашних пампухів на столі, не буде яблучного соку... не буде мудрих слів... для мене в ці дні закінчилась епоха. якийсь такий оазис дитинства. завжди буду згадувати його науки, "маленький покій" з всякими цікавинками, "стрих", повний всяких старовинностей, припалих порохом. Тепер це все не те. Будинок дідуся став пустим. Час іде, рідні йдуть від нас. І як завжди ми не цінимо їх за життя і в повноті своїй відчуваємо їх втрату після смерті. І ніби знав, що він особливий, але ніби і не вірив у це. Є у нас така традиція не говорити про померлих погано. Але про дідуся Ореста і немає що сказати чогось такого. Про нього всі відгукувались тільки добре. Ніхто, ні друзі з роботи, ні колєги, ні сусіди ні рідні нічого не змогли пригадати. І все це було так щиро, що не одна чоловіча сльоза пролилась на поминках після слів дідесевої двоюрідної сестри.
не буде... не буде вже дідуся... хай земля йому буде пухом.

пʼятницю, 4 грудня 2009 р.

вітамінки

сьогодні почав пити вітамінки для очей (оковіт). Може хто знає чи допомагає? Прочитавши вкладиш - саме те що треба. А то очі такі напружені і болять, ще й судини полопали в білках. Певне то після хвороби, коли антибіотики все повимивали з організму. Пити треба 3 рази в день, курс 2 місяці. Ну що ж, поїхали!!!

четвер, 3 грудня 2009 р.

Шахтар-Брюгге

Ну що ж, перша втрата очок як не як. Але результат, який вивів команду в наступний раунд з першого місця, тобто завдання виконано. З чим і вітаю вболівальникеів Шахтаря, ну а вболівальникам Динамо бажаю того ж самого.