середу, 31 березня 2010 р.

конфлікт Девіча Михалика


знайдіть тут, де був удар в лице - ставлю пиво. Як на мене Марко штовхнув Тараса по лиці, а той себе інерцією по лиці. Так, нє? Подивіться ще раз.

вівторок, 30 березня 2010 р.

Баварія - МЮ update

Блін, а все-таки існує німецький характер. Хоч там тих німців в команді, не нарахуєшся, але все одно витає. Вітаю, молодці, хороший подарунок Толяну на Днюху зробили. Тому я і не граю в букмекерів. Бо вроді і вєрняк, але бачите що вийшло? Ох скільки людей нині там попало...
До речі, що там з Руні? Бо якщо серйозна травма, а у матчі-відовіді буде грати Роббен, то розклад міняєтсья на 90 градусів. Як думаєте?

гуляли, співали...


ну не співали, а просто гуляли :). З Масіком погуляли після обіду по місті. Зайшли в магазин показалися, Вірусик пішла до доктора (всьо гуд) пішли до мами і до хати. Він нині перший раз сидів у візочку. Так цікаво йому було. Такий світ великий і прикольний :). Він ще багато не знає :) Пару фоточок.






Трускавець




Нині зранку їздив в Трускавець. Почав нафтуську пити. Гадость, звичайно, але треба.





Всьо прикольно, але трошки зіпсував день. Як їхав зранку в маршрутці загубив гаманець. Фігня гроші - шкода самого гаманця. Ну і кредитних карток. Вернувся потім в Дрогобич, пішов до шофера, але... Все прогнозовано, ніхто нічого не бачив, хтось підняв і пішов. Чи поїхав. Ну, нічого. Вважаю все в житті взаємозамінно. Тут загубив, а там знайшов. Картку вже зробив нову, гаманець старий перепрошу, а гроші відроблю :).

Баварія - МЮ


Думаю в Баварії немає шансів, а ви як думаєте?

неділю, 28 березня 2010 р.

Карпати - Дніпро

А Ротаня за що вигнали? Я хоч вболіваю за Карпати, але не розумію. Що він зробив? Хіба що сказав:"Ти, брудний галицький афроамериканець, почистиш мені бутси після гри?" :)
Шкода все-таки, що не я поїхав на гру. Варто було. Народ це відчув і був повний стадіон.
Все, тепер треба сміло йти до 3 місця.
Вперед зелено-білі!!!!!


Динамо - Металіст


Хтось поняв за що видалили Девіча? За пряму ногу? Якби так всіх судили, то матч ніколи б не догравали, бо тоді залишались лише воротарі? За розмови? Відколиза розмову червоні дають? Був нормальний матч. Динамо "наскіпідарені", бігають як ніколи і тут гра розвалена. Для чого? Для чергового чемпіонства киян? Недарма я за них не вболіваю вже давно. Вперед Мирон Богданович.

пʼятницю, 26 березня 2010 р.

вечір п`ятниці

Слава Богу все по трохи налагоджується і ми потрохи стаєм як "огурчики". Вірин ніс стає похожим на носик :), Маркіясик перестав пчихати-кашляти і зноса перестало текти. Я пройшов УЗД - все стало на місце. І слава Богу.

про футбол в середу.
Так весело мені ще не було: Динамо так гарно програє, Металіст так гарно Виграє (Браво Мирон Богданович). От кльово. Ще й донецькі тоже публіку потішили. Прийдеться Сабо пямятник ставити - Металург же ж виграв.

про таланти-2.

Не знаю, щось потрохи стає нудно. Немає чогось оригінального. Сьогодні найбільше сподобались:
1. Ваграм - 9-річний хлопчик-шоумен :)


2. Street action - танцівники - так синхронно ще ніхто не виступав, нагадало американські кіна по змагання груп підтримки


3. Бандурист Ярослав - просто гарно.

вівторок, 23 березня 2010 р.

до повного щастя 3

Хм, так давно ніхто не хворів, то ж такого бути не може. В нас нова напасть. У Віри в носі чи то чиряк, чи то прищ. Набрав моментально, буквально за 2 дні. Ніс розпух. Позвонили до Захарка, казав обовязково приїжджати, бо то серйозна штука. Приїхали - видавив, прописав ліки. Поїхали. На ранок то саме, але вже і під оком. От бляха. Подзвонили, сказав приїздити, бо то щось недобре знову. Приїхали, видавили знову. Виявилось, що маззю треба було вчора ввечері мастити, зразу після прийому, а не нині зранку. Помастили. Ну вроді пішло на поправку, опухоль трошки спала. Чекаєм на ранок.

суботу, 20 березня 2010 р.

талант

хочу щоб чим побільше людей послухали цю людину, подивились це відео і напевне просльозились як тисячі людей в Україні. Я думав я один такий зворушливий, сьогодні почув таке саме від мами з татом, а пізніше прочитав в коментах від багатьох інших людей. Такого дужевноо виконання я ще не бачив. А тепер буду часто.

суботу, 13 березня 2010 р.

хітяра


зараз мегахіт інтернету. оце чувака ковбасило. це ж треба було і кліп на цю "пісню" зняти. :)

середу, 10 березня 2010 р.

а чо не писав нічого? а не було чим. Клава накрилася мідним тазом, прийшлось нову купляти. От і опробовую нову. Непривично - атас, але привикаю.

перші матчі-відповіді ЛЧ

хм, ну що ж? про МЮ - Мілан я підозрював, що щось подібне станеться. Звичайно не 4-0, але не вірив, що зможе Мілан пройти манків. Ну не такий Мілан. Сподівався, що не піде в Руні гра (як з Евертоном) і якісь шанси та й з`являться. Але сталося як сталося.


І недарма після першого тайму я переключився на Реал - Ліон. Там все-таки цікавіше гра розвивалась. Приємно здивували. І Ліону нарешті воздалися ці всі крупні програші від Реала. Колись, але вони мали вершкових пройти. І ніби дивно: на чолі з незрівняним Жуніньйо - пролітали, а проти ТАКОЇ команди зірок (К. Роналдо, Кака, Ігуаїн на ходу) пройшли.

От і добре.

понеділок, 8 березня 2010 р.

пʼятницю, 5 березня 2010 р.

хвороба

Вроді попустило. Виявилось, шо то був бронхіт. Тепер буду обережним, бо ну йогонаф.

вівторок, 2 березня 2010 р.

понеділок, 1 березня 2010 р.

набігався...


і воно мені треба було? футбола він захотів пограти... Показати самому собі і бразілам з "Шахтьора" як треба грати. Ага... Показав... Поганяв з пацанами молодими, які кожного суботи грають, а сам перший раз за 2 роки. Поганяв 20 хвилин, а тепер не знати чим обернеться. Завтра на флюрографію, аналіз крові. Або бронхіт, або правостороннє запалення (по словам лікаря). Ну воно мені треба було? 20 хвилин радості.
От б...